Jump to content


Photo

Kopen Nike Air Max 2

Kopen Nike Air Max 2

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 yungue

yungue

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 26 November 2020 - 02:06 AM

Ondanks de populariteit van de Chicago Bulls in de jaren negentig, waren er niet te veel opties met de gedurfde kleuren van het kampioensteam. Op deze Kopen Nike Air Max 2, die later deze zomer in de winkel zal verschijnen, roepen de rode en zwarte overlays zelfs herinneringen op aan de Air Maestro II die Scottie droeg in de NBA All-Star Game van 1994, hoewel dit specifieke nummer de hoge -vis-reflectiviteit op de uitstekende knooppunten op de hiel.

AO1741-003a_1.png

Met zijn zwaar gelaagde bovenwerk is Nike Air Max 2 te Koop een perfect silhouet voor gedurfde makeups, en dit nieuwe omhulde paar met contraststiksels is misschien wel de luidste poging tot nu toe van het merk Swoosh. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van leer, nylon en mesh, elk stuk wordt geaccentueerd door neon contrasterende stiksels in rood, geel of groenblauw. De overlays, toebox en tong krijgen een grimmig zwart, terwijl de middenvoet kiest voor een rijk paars en het spatbord combineert zowel groenblauw als geel.

Teruggebracht uit het uitgebreide archief van het Swoosh-merk met klassieke Air Max-silhouetten uit de jaren 90, heeft de Nike Air Max 2 Online genoten van een terugkeer op de markt in verschillende kleurstellingen, zowel klassiek als fris - en nu is een gloednieuwe "Thunderstorm" -make-up klaar om te worden ontketend. Een onheilspellende combinatie van zwarte en wolfsgrijze tinten wordt gebruikt voor zowel de basis als de gekartelde overlays, terwijl een zorgvuldig aangebrachte, Seattle Seahawks-achtige combinatie van marine- en volt-accenten op de Swoosh, tongembleem en hiel Air Max voor opwinding zorgt details.

De retro-heropleving van Nike Air Max 2 Schoenen rolt door de winter, en het is klaar om ongehinderd door te gaan, nu een andere OG-colorway nu gepland staat voor een release: wit / paars / roze. Het meest opvallende kenmerk van de 2 Light is ongetwijfeld het agressief vormgegeven gelaagde bovenwerk, en die unieke esthetiek wordt hier perfect overgebracht, aangezien friswitte overlays trots bovenop een koninklijke paarse mesh-en-su├Ęde basis zitten.

Verschijnt in een groot aantal kleuren, zowel nieuw als klassiek, er is schijnbaar een 2 Light-stijl voor iedereen, en nu komt het aan in een retro "Court Purple" -make-up. Nike Air Max 2 Heren/Dames Het palet zet het interessante ethos van de schoen voort om een ​​gekleurde basis te compenseren met monochrome overlays, aangezien een paars gaas de eerste laag vormt, terwijl opvallende witte leren accenten contrast bieden. Branding wordt geleverd door een zwarte middenvoet Swoosh / een Air Max-logobadge op de tong, terwijl een feloranje Air Max-eenheid in de hak een combo voltooit die niet erg veel verschilt van die op de Air Max Plus 'Voltage Purple'.

www.ftwrbstn.com


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users